OT

OT

Cluj-Napoca

OT

OT

Cluj-Napoca

OT

OT

slide3

EXAMENE FINALIZARE STUDII - IULIE 2020

Actualizat în 29-06-2020
| Cuvinte cheie: ,

PRECIZĂRI:

   Vor putea intra concomitent mai mulți studenți care vor fi plasați în camera de așteptare și, pe rând, în ordinea anunțată pe site-ul facultății pentru fiecare comisie, câte 2 studenți vor participa la evaluarea online. 

   Fiecare student are obligația de a se conecta atât audio cât și video cu numele complet cu care este înmatriculat și de a menține neîntreruptă conexiunea audio-video pe tot parcursul examinării. 

   Studentul va rămâne în raza de filmare a propriei camere video. 

   La proba de Cunostinte fundamentale si de specialitate fiecărui student îi vor fi alocate  10 minute pentru prezentarea raspunsului în fața comisiei. 

   Pentru primul student din grupa extragerea subiectului se va face la ora 8.45 pentru ceilalti studenti extragerea subiectului se va face in intervalul dintre Proba 1 si Proba 2 a studentului anterior.

   In continuare studentul va prezenta lucrarea de licenta, pentru aceasta sunt alocate 10 minute pentru prezentarea lucrarii si 5 minute pentru intrebari din partea Comisiei. Timpul total alocat fiecarui student pentru proba de Cunostinte fundamentale si de specialitate si pentru prezentarea lucrarii este de 30 de minute.

   În situația în care studentul pierde conexiunea audio, video sau ambele sau părăsește raza de filmare a camerei video, poate reveni dar va trebui să reia examinarea primind un alt subiect pentru aceasta. 

   Dacă remedierea conexiunii nu se poate face în timp relativ scurt, studentul poate fi reprogramat pentru a doua zi.


SĂLI VIRTUALE ZOOM PE COMISII:

Documente ataşate: